Waar keukens goedkoop of sauna kopen?

Vul een subtitel in

Niets is leuker dan eens in de zoveel tijd je woning opknappen. De wanden witten, nieuw meubilair, bijpassende accessoires, een nieuwe keuken of badkamer. Ieder heeft zijn of haar eigen wensen op dit gebied. Uiteraard hangt dit samen met de kosten en wat hier aan gespendeerd kan worden.

Om de kosten te beperken, is het verstandig goed na te denken over waar je gaat winkelen. In dit artikel volgen enkele tips.

Waar keukens goedkoop

Een gloednieuwe keuken is fantastisch, maar over het algemeen zijn keukens niet goedkoop. Natuurlijk ligt de prijs grotendeels aan de uitvoering en opstelling, de materiaalkeuze en de inbouwapparatuur, maar ook per winkel verschillen de prijzen. Om geen dief van eigen portemonnee te zijn, is ons advies op zoek te gaan naar een goede keukenzaak waar ze ook showroomkeukens verkopen. Een showroom keuken is goedkoper omdat deze al enige tijd in de showroom staat. Maar dat wil niet zeggen dat deze niet mooi is of van mindere kwaliteit. Natuurlijk is het mogelijk dat er ergens een krasje opzit, maar dit kan eenvoudig worden verholpen. Verder zijn de keuken en apparatuur gloednieuw. Er is immers nooit in gekookt! Omdat voor een showroomkeuken niet de nieuwprijs gevraagd kan worden, bieden keukenzaken deze met flinke kortingen aan. Deze kortingen kunnen oplopen tot wel 50% of 60%! Zeker de moeite waard om naar te kijken.

Bubbelbad of sauna kopen

Is jouw droom juist het hebben van een eigen Wellnessruimte, dan is een bubbelbad, sauna of infraroodcabine echt iets voor jou. Ook deze producten zijn prijzig, maar net als bij keukens kun je hierop flink besparen, mits je naar de juiste winkel gaat. Een showroommodel is een prima optie! Nooit gebruikt en dus nieuw. De kortingen kunnen enorm oplopen. Ook shoppen in een outletwinkel is een slimme zet. Hier tref je in veel gevallen opkopen uit faillissementen en groot ingekochte partijen. Hierdoor zijn deze stukken goedkoper en daar kun jij van profiteren! Een bubbelbad of sauna kopen hoeft dus helemaal niet zo duur te zijn. Je bespaart geld en krijgt er ook nog je eigen spa voor terug. Wat een heerlijk vooruitzicht!