Keuken kopen? Moderne keukens dé trend!

Vul een subtitel in

Ga je een nieuwe keuken kopen, dan merk je als snel dat het aanbod eindeloos groot is. Zo veel stijlen, uitvoeringen, opstellingen en materiaalsoorten kan het maken van de juiste keuze lastig maken. Waar moet de keuken aan voldoen en welke stijl past bij jou en de rest van je interieur? De meeste mensen kiezen voor een keuken met een moderne look. Het is een stijl die velen aanspreekt en gemakkelijk te combineren is. Moderne keukens passen bij zowel een modern als klassiek interieur. De rechte lijnen en keukenkasten uitgevoerd in wit hoogglans zijn een ware trend.

Keuken kopen

Start de zoektocht naar jouw droomkeuken bij een echte keukenspecialist. Hier kun je niet alleen rekenen op de beste kwaliteit, advies op maat en service, maar ook op een enorm aanbod moderne keukens. Neem de tijd om alle keukensopstellingen te bekijken om zo te bepalen welke uitvoering je het meest aanspreekt. Een hoekkeuken, eilandkeuken of rechte keuken? De opstelling is uiteraard niet alleen afhankelijk van wat jij mooi vindt, maar ook van de ruimte in jouw woning. Heb je een grote keukenruimte, dan is een eilandkeuken een perfecte keuze. Bij wat minder ruimte komt een hoekkeuken of rechte keuken juist beter tot zijn recht.

Om je te helpen bij het bepalen van de juiste indeling kan de verkoopadviseur gebruik maken van een 3D ontwerpprogramma. Met behulp van dit programma wordt de door jou uitgekozen keuken in een virtueel ontwerp van jouw keukenruimte geplaatst. Zo krijg je direct een duidelijk beeld van het uiteindelijke resultaat. Soms blijkt dat de indeling die je hebt uitgekozen niet ideaal is. Met behulp van het ontwerpprogramma kun je het ontwerp aanpassen om zo de perfecte opstelling te creëren.

Ook het bezorgen en plaatsen van de nieuwe keuken laat je uitvoeren door professionals. De betere keukenzaak heeft hiervoor ervaren monteurs in dienst die weten van aanpakken. Ze kunnen indien nodig zelfs wanden plaatsen, stucen en schilderen. Ook leidingen verplaatsen en aanleggen is een mogelijkheid. Zo weet je zeker dat jouw gloednieuwe aankoop uiterst nauwkeurig geplaatst wordt en je nog jarenlang kunt genieten van je nieuwe aanwinst!