Luxe sanitair, infrarood sauna en zonnedouche voor een eigen wellness aan huis

Vul een subtitel in

Het is echt een onmisbaar onderdeel in iedere woning. De badkamer. Toch is deze ruimte al lang niet meer alleen functioneel. Het moet er natuurlijk ook mooi uitzien. Ieder heeft zo zijn of haar voorkeur wat betreft kleuren en stijl. Daarnaast verwachten we steeds meer luxe van sanitair. Naast het nemen van een douche, willen de meeste mensen ook kunnen genieten van een warm bad. Wanneer de ruimte dit toelaat, dan hebben we het liefst ook een dubbele wastafel wat vooral in gezinnen een wachtrij en dringen in de badkamer tijdens de drukke ochtendspits voorkomt. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden om van de badkamer een heerlijke ontspanruimte te maken.

Luxe sanitair

Wat dacht je van een Whirlpool bad bijvoorbeeld? De bubbels zorgen voor een heerlijke massage terwijl je geniet van de ontspannende werking van het warme water. Bubbelbaden zijn verkrijgbaar als eenpersoons uitvoering, maar ook verkrijgbaar voor meerdere personen. En heb je weleens een zonnedouche genomen? Je kunt de douchewand voorzien van een verticaal paneel met infrarood en zonlichtlampen. Met hetinfraroodlicht wordt niet alleen de bloedsomploof gestimuleerd, het heeft ook een helende werking op gewrichten en spieren. In de winter houdt het licht zelfs je vitamine D-niveau op peil. Daarnaast maakt het ook verantwoord zonnen tijdens het douchen mogelijk. Zo sla je dus meerdere vliegen in een klap en wordt douchen ineens een unieke ervaring!

Infrarood sauna

Voor wie graag een bezoek brengt aan een sauna of spa, is het ook mogelijk thuis een eigen wellness ruimte te creëren. Zo kun je je badkamer uitbreiden met een saunacabine of een infrarood sauna. Uiteraard is het ook mogelijk de sauna in een andere ruimte te plaatsten of zelfs buiten in de tuin.Sauna's zijn compleet op maat te maken, geheel volgens jouw wensen. Schuine wanden en afwijkende maten vormen geen enkel probleem. Je kunt kiezen voor een kleine eenpersoons sauna, maar ook voor een uitvoering groot genoeg voor meerdere personen. Met een eigen saunaruimte kun je op ieder gewenst moment van de dag in alle privacy genieten van een moment voor jezelf. Wat een luxe!