Kosten besparen met een goedkope keuken en tegelvloer uit de tegel outlet

Vul een subtitel in

Het opknappen van je woning kost nu eenmaal geld. Toch houden we de kosten het liefst binnen de perken. Dat wil zeggen, binnen het budget dat je hiervoor beschikbaar hebt. Maar wat als je nu grote plannen hebt en je kleine budget dit eigenlijk niet toelaat? Dan is er maar één oplossing: op zoek gaan naar aantrekkelijke aanbiedingen. Bang dat je hierdoor minder kwaliteit krijgt? Wanneer je slim winkelt hoeft dit zeker niet het geval te zijn.

Wil je je keuken vervangen bijvoorbeeld, dan komt daar een hoop bij kijken. De oude keuken moet worden afgebroken en de keukenruimte moet dusdanig worden gestript, dat de nieuwe keuken er gemakkelijk in kan worden geplaatst. Soms dienen hiervoor leidingen verlegd te worden, muurtjes neergehaald en wand- en of vloertegels te worden verwijderd. Dan zijn er nog de kosten voor de nieuwe keuken en de bezorg- en montagekosten. Kortom, een flinke uitgave.

Maar wat als je nu een nieuwe keuken kunt vinden, die maar liefst 50% of 60% goedkoper is? Dat scheelt enorm veel geld! Om een nieuwe goedkope keuken te scoren, moet je op zoek gaan naar keukenwinkels waar ze showroommodellen en outlet keukens verkopen. Eens in de zoveel tijd moeten oudere showroomkeukens plaatsmaken voor nieuwe collecties. Aan deze keukens mankeert helemaal niets, maar ze kunnen niet meer voor de nieuwprijs verkocht worden. Dit is dan ook de uitgelezen kans om een mooie, maar toch goedkope keuken aan te schaffen, compleet met alle denkbare inbouwapparatuur van vaak de beste merken!

Natuurlijk is geen keuken compleet zonder bijpassende vloer- en of wandtegels. Uiteraard wil je ook hierop het liefst besparen. Ga op zoek naar een tegelwinkel waar ze grote voorraden verkopen of een tegel outlet waar ze mooie tegels met fikse kortingen aanbieden. In een tegel outlet is het vaak mogelijk de tegels direct mee naar huis te nemen. Kan dit niet, maak dan goede afspraken over de bezorging en het plaatsen van de tegels. Wanneer je een echte doe-het-zelver bent, dan plaats je de tegels gewoon zelf. Nog een manier om kosten te besparen!