Van moderne keukens tot goedkope keuken, kies wat bij je past

Vul een subtitel in

Wie wil het niet, een mooi keuken. Voor de één is een kookeiland de ultieme keukenopstelling, voor de ander is een luxe hoekkeuken een ware keukendroom. Waar je voorkeur ook naar uitgaat, iedere stijl en opstelling is verkrijgbaar. En belangrijker nog, ook aan ieder budget is gedacht. Zo kun je dus ongeacht je smaak e begroting, een keuken vinden die bij je past.

Goedkope keuken

Wanneer je niet zoveel kunt besteden aan een nieuwe keuken, ga dan langs bij een keukenoutlet bij jou in de buurt. Outletwinkels verkopen prima producten, maar dan stukken voordeliger. Vaak worden er grote partijen ingekocht waardoor er flink met de prijs gestunt kan worden. Hierdoor kun je ook met een klein budget een nieuwe keuken scoren. Een andere mogelijkheid is op zoek te gaan naar keukenwinkels waar ze showroomkeukens verkopen. Showroommodellen worden altijd flink afgeprijsd terwijl er niets mis mee is. Maar aangezien deze keukens plaats moeten maken voor nieuwe keukenopstellingen in de showroom, worden deze tegen aantrekkelijke kortingen verkocht. Naast showroomkeukens kun je ook vragen naar magazijnverkopen. Soms zijn er teveel keukenopstellingen op voorraad of zijn er klanten die een bestelling hebben geannuleerd. Ook deze keukens worden flink afgeprijsd waardoor het voor jou mogelijk is een relatief goedkope keuken aan te schaffen.

Moderne keukens

Heb je iets meer te besteden, dan is ons advies te kiezen voor een moderne look. Moderne keukens hebben als groot voordeel dat ze gemakkelijk te combineren zijn en daardoor bij vrijwel ieder interieur passen. Niet zo gek ook dat de meeste mensen kiezen voor een keuken met een moderne look. Hoogglans kastjes, strakke handgrepen of greeploze deurtjes en keukens met RVS details zijn zeer populair. Kies daarbij voor een natuurstenen werkblad, inbouwapparatuur en een strakke afzuigkap en je gloednieuwe keuken is compleet. Gaat dit net boven je budget, laat dan enkele prijzige elementen achterwege. Kies dan bijvoorbeeld niet voor natuursteen maar voor een kunststof werkblad en laat extra design elementen achterwege. Verder kun je besparen op inbouwapparaten, de afzuigkap en het overige materiaalgebruik. Vraag de verkoopadviseur je hierbij te helpen.