Infrarood sauna kopen? Saunabouw is de oplossing!

Vul een subtitel in

Wie houdt er nu niet van ontspannen en relaxen? Heerlijk naar een Spa of kuuroord en genieten van een massage of sauna. Hoewel dit natuurlijk zeer aangenaam is, is het niet altijd prettig hiervoor de deur uit te gaan. Veel makkelijker zou het zijn om gewoon thuis in je eigen vertrouwde privéomgeving van deze luxe te kunnen genieten. En dat kan!

Voordelen infrarood sauna

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor de aanschaf van een eigen infrarood sauna. Er zijn dan ook tal van voordelen. Iedereen weet dat zonnestralen een positief effect op ons gestel hebben. Zon en de warmte zorgen voor energie. Infraroodstralen doen precies hetzelfde. De stralen verwarmen je van binnenuit. Infraroodlicht heeft een zeer positief effect op spieren en gewrichten. De infraroodstraling dringt veel dieper door in de huid dan de warmte van een traditionele sauna. Het stimuleert de bloedsomloop en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Daarnaast zorgt het voor een grondige reiniging van huid en lichaam en maakt het de huid zachter. Het zorgt er zelfs voor dat je wel tot 7 keer meer gifstoffen kwijtraakt. Het kan zelfs positieve invloed hebben op huidaandoeningen als eczeem, psoriasis en acné. Door de warmte ga je veel transpireren wat een hoop energie van het lichaam vraagt. Hierdoor wordt de calorieverbranding verhoogt.

Voor de aanschaf van een sauna heb je echt geen grote woning nodig. Een sauna is verkrijgbaar in een standaard uitvoering voor 1 of meerdere personen en neemt niet veel ruimte in beslag. Ook is het mogelijk te kiezen voor een sauna op maat. In dat geval kan de sauna in iedere gewenste afmeting gemaakt worden. Schuine wanden en muren zijn hierdoor geen enkel probleem.

Saunabouw

Voor een sauna op maat ga je naar een echte saunaspecialist. Je spreekt er al je wensen door zodat er een ontwerp gemaakt kan worden. Pas wanneer het ontwerp geheel aan jouw wensen voldoet, kan de saunabouw beginnen. Eenmaal af wordt de sauna bij je thuis bezorgd. Vakkundige monteurs zullen de sauna bij je thuis plaatsen. Dit gebeurt uiterst nauwkeurig en de sauna wordt uitvoerig getest. En dan is het zover. Wanneer het jou uitkomt genieten van pure ontspanning in je eigen wellness aan huis!