Keuken kopen? Met showroomkeukens bespaar je geld!

Vul een subtitel in

Heb je onlangs een andere woning gekocht of is de keuken in je huidige woning aan vervanging toe, maar heb je hiervoor geen groot budget beschikbaar? Ook dan is het wel degelijk mogelijk een mooie en kwalitatief goede keuken aan te schaffen? Hoe je dat doet? We geven je graag een paar handige tips.

Showroomkeukens

Een keuken kopen is een leuke bezigheid. Je kunt diverse keukenwinkels bezoeken en alle keukenopstellingen bekijken en vergelijken. Vaak is er een bepaalde stijl die je aanspreekt of een bepaalde opstelling die je mooi vindt. Helaas is het grootste gedeelte van het verkrijgbare aanbod behoorlijk prijzig. Hightech inbouwapparatuur, een natuurstenen werkblad of een design afzuigkap zijn niet de goedkoopste onderdelen. Toch wil je een keuken kopen die van uitstekende kwaliteit is zodat je er nog jarenlang plezier van hebt. Don't worry, dat kan. Showroomkeukens zijn de oplossing. Iedere keukenzaak moet eens in de zoveel tijd ruimte maken voor nieuwe collecties. Keukenopstellingen die al geruime tijd in de showroom staan en afkomstig zijn van oudere collecties of uit het assortiment verdwijnen, worden tegen fikse kortingen aangeboden. Aan deze showroomkeukens mankeert helemaal niets, maar aangezien ze geruime tijd in de showroom hebben gestaan, kunnen deze keukens niet als gloednieuw verkocht worden. Een slimme manier dus om flink wat geld te besparen.

Magazijnverkoop

Ook komt het voor dat keukenzaken met een voorraad blijven zitten of zijn er klanten die van een bestelling af zien. Ook deze keukens worden flink afgeprijsd. Het is dan ook zeker de moeite waard advertenties over magazijnverkopen in de gaten te houden. De keukens zijn compleet nieuw maar de keukenwinkels moeten er van af. Door de hoge korting kun je flink besparen en toch je nieuwe droomkeuken scoren.

Outletkeukens

Een andere optie is te kiezen voor een keuken uit een speciale keukenoutlet. Het aanbod in een keukenoutlet bestaat uit keukens uit restpartijen en groot ingekochte fabriekspartijen. Door deze slimme inkoop kunnen er flinke kortingen worden gegeven. Hierdoor is het mogelijk een voordelige keuken aan te schaffen. Ook aan deze keukens mankeert niets. Ieder stijl en opstelling is verkrijgbaar en ook maatwerk is mogelijk. Vraag de medewerkers naar de mogelijkheden op dat gebied.