Kies voor luxe met een kookeiland of infraroodcabines

21-05-2018

Een andere luxe toevoeging is een sauna of een cabine. Heerlijk toch als je niet de deur uit hoeft voor ontspanning, maar gewoon thuis in je eigen privésfeer kunt genieten van de warmte en het ontspannende effect dat een sauna en infraroodcabines hebben. Naast alleen ontspanning, zorgt de warmte ook voor een positief effect op stijve en pijnlijke spieren en gewrichten. Je kunt kiezen voor een standaarduitvoering, of maatwerk sauna's of infraroodcabines. Maar waar je ook voor kiest, het is hoe dan ook een waardevolle toevoeging waar jij of later de nieuwe bewoners volop van zullen genieten!De meeste mensen dromen van wat extra luxe in huis. Dit kan natuurlijk van alles zijn. Een nieuwe keuken, badkamer, bubbelbad of een sauna. Stuk voor stuk waardevolle toevoegingen aan je woning waar je jarenlang plezier van hebt. Het is natuurlijk wel een investering, maar wanneer je kiest voor goede kwaliteit en professionele montage, dan kun je er ook direct de waarde van je huis mee verhogen. Een win-win situatie dus. 


Koken doen we (bijna) iedere dag. Natuurlijk gaan we ook graag uiteten en is een afhaalmaaltijd op z'n tijd ook lekker, maar toch is de keuken een zeer belangrijke ruimte in ieder huis. We brengen er namelijk steeds meer tijd door omdat het steeds meer is dan alleen een ruimte om maaltijden te bereiden. Het is een echte leefruimte geworden. Er wordt gekookt, gegeten, maar ook gezellig getafeld, een krantje gelezen of huiswerk gemaakt. Niet gek ook dat we er steeds meer in investeren. Want de keukenruimte moet dus niet alleen functioneel, maar vooral ook gezellig zijn. Een kookeiland staat bij veel mensen dan ook hoog op het verlanglijstje. Doordat een eiland vrijstaat, kun je er omheen lopen en er krukken aan zetten. Hiermee is het eigenlijk een werkblad en tafel in een. Wanneer er nog vrije wanden zijn, kun je hier bijpassende inbouwkasten laten plaatsen. Zo is er volop ruimte voor inbouwapparatuur en extra bergruimte. Ook kiezen veel mensen voor een kookeiland en aan de wand nog een aanrecht. Hierdoor creëer je extra werkruimte. 


Een andere luxe toevoeging is een sauna of een cabine. Heerlijk toch als je niet de deur uit hoeft voor ontspanning, maar gewoon thuis in je eigen privésfeer kunt genieten van de warmte en het ontspannende effect dat een sauna en infraroodcabines hebben. Naast alleen ontspanning, zorgt de warmte ook voor een positief effect op stijve en pijnlijke spieren en gewrichten. Je kunt kiezen voor een standaarduitvoering, of maatwerk sauna's of infraroodcabines. Maar waar je ook voor kiest, het is hoe dan ook een waardevolle toevoeging waar jij of later de nieuwe bewoners volop van zullen genieten!