Complete badkamer inclusief vloer- en wandtegels bij jouw sanitairwinkel

21-05-2018

Het verbouwen van een badkamer is een flinke uitdaging. Van het slopen en afvoeren van het oude sanitair, het eventueel vernieuwen en of verplaatsen van leidingen en afvoeren tot het monteren van het nieuwe sanitair en plaatsen van vloer- en wandtegels. Maar er is nog een andere stap; het uitkiezen van het nieuwe sanitair. Ook al niet eenvoudig met het enorme aanbod waaruit je kunt kiezen.


Bj een goede sanitairwinkel kun je terecht voor complete badkamers en los sanitair. Maar natuurlijk is er nog een ander belangrijk onderdeel. Want geen enkele badkamer is compleet zonder bijpassende vloer- en wandtegels. Het is dan ook aan te raden naar een winkel te gaan waar je ook keuze hebt uit alle denkbare soorten tegels. Zo kun je in keer je droombadkamer samenstellen. Een ander bijkomend voordeel is dat je er kunt rekenen op professioneel advies. Een verkoopadviseur kan samen met jou een 3D ontwerp maken. Zo kun je bepalen wat de beste indeling is in de beschikbare ruimte. Is er plek voor zowel een bad als een douche, welke wand is het meest geschikt voor een badkamermeubel en waar komt het toilet? Stuk voor stuk onderdelen waar je best wat hulp bij kunt gebruiken.


En heb je het perfecte sanitair gevonden en de indeling bepaald, dan zijn de tegels aan de beurt. Kies je voor kleine tegeltjes, of juist een extra groot formaat? Kies je voor neutraal en wit, een patroon of wil je diverse tegelsoorten combineren? Alles is mogelijk. Wanneer jouw badkamer aan de kleine kant is, dan kunnen grote tegels de ruimte optisch groter doen lijken. Kleine tegels of diverse kleuren en structuren komen beter tot hun recht in een grote ruimte. Natuurlijk is dit volledig aan jou. Jij bepaalt!


Natuurlijk houdt het nog niet op, want het sanitair en de tegels van jouw keuze moeten ook nog gemonteerd worden. Gelukkig kun je dit volledig uitbesteden. Nog een voordeel van een goede sanitairwinkel. Een professioneel team neemt jou al het werk uit handen. Zo hoef je slechts te zorgen voor koffie en is het na oplevering genieten geblazen!